Woonklaar

De woningen zijn zo compleet bij oplevering dat u meteen kunt verhuizen.

Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe appararatuur. Het is mogelijk om uw woning verder naar uw wens te personaliseren. Uw kopersbegeleidster bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Vandaag de sleutel, MorgenWonen

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook echt woonklaar. Alle wanden op iedere verdieping worden airless wit gespoten, als ook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder tapijttegels en op de trappen vloerbedekking.

Van alle gemakken voorzien

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Heerlijk comfortabel

Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast). Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor!